Gietvloer by SOLUM

Afwerking

Zoals eerder geschreven kozen we beneden niet overal voor parket. Het ene deel (living, hal, wc en buro) werd voorzien van parketvloer terwijl we voor het andere deel van de woning kozen voor een PU-gietvloer. Zowel de vloeren van keuken, de berging als van de garage zijn gegoten.

We hadden enkele foto’s gezien van combinaties van parket en gietvloer en waren meteen verkocht. Enerzijds de strakke afwerking van de gietvloer en anderzijds het warme gevoel van parket. Zo moest het worden! En zo geschiedde 🙂

De vloer werd professioneel gelegd (of eerder gegoten) door Solum Gietvloeren (in samenwerking met CBS Building Solutions). Vakmannen waar we op konden rekenen van begin tot het einde. Proper werk geleverd met als resultaat een knappe, strakke gietvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.