Parket by Bracke Parket

Afwerking, Den bouw

Voor onze vloeren waren we van in het begin zeker: parket! En dat voor zowel boven als beneden. De welke het uiteindelijk is geworden, daar hebben we iets langer over gedaan 🙂 Maar uiteindelijk supercontent van onze keuzes (met dank aan het deskundige advies van Vera en Geert van Bracke Parket). Keuzes (inderdaad meervoud), want het zijn 2 verschillende parketvloeren geworden voor beneden en boven.

Qua nuances liggen ze in dezelfde lijn om geen mishmash te bekomen, ze verschillen in breedte en dikte (en dus ook in prijs). De parket beneden is 22cm breed en 15mm dik met een toplaag van 4mm (Solidfloor, type Hamilton) terwijl die van boven 15,8cm breed is en 10mm dik met een toplaag van 3mm (ook Solidfloor type Redding). Voor de liefhebber nog volgende info: beneden is het “eik gemengd gerookt en wit geolied” en boven gaat het om “eik rustiek gerookt en wit geolied”. Beide gelijmd geplaatst.

Deze plaatsing werd ongelofelijk knap uitgevoerd door Bracke Parket. Je vindt hen online terug op www.brackeparketvloeren.be. Vakmanschap ten top en niet enkel voor de parket maar ook voor het plaatsen van de plinten. Ook de offertes en planning vooraf zijn perfect en zonder opmerkingen. Ben je dus op zoek naar parket installateur dan ik je maar 1 ding zeggen: zeker prijs vragen bij Bracke Parket!

Voor beneden hebben we wel niet alles in parket liggen. Eigenlijk is de vloer opgedeeld in twee: aan de ene kant parket (= gang + buro + living) en aan de andere kant PU gietvloer (= keuken + berging + garage). We hadden verschillende foto’s gezien van de combinatie van gietvloer met parket en waren er meteen voor gewonnen. Van dit resultaat volgen later foto’s 🙂

2 thoughts on “Parket by Bracke Parket

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.