19 april, onze selfiedag! ;-)

Den bouw, Overige

19 april is vanaf nu onze SELFIEdag! 🙂 Zonder dat we het zelf wisten hebben we de afgelopen 3 jaar telkens op 19 april een selfie genomen op onze bouwgrond. Niet dat we op andere dagen geen selfie durven nemen, maar nu is het natuurlijk gelinkt aan ons bouwavontuur.

Ons bouwavontuur ging officieel van start in 2016 omdat we dan de akte ondertekend hebben. Een jaar later zijn we dan met de bouw van start gegaan. En nu nog een jaar later kunnen we beginnen aftellen naar onze verhuis (wel nog veel te doen, maar het gevoel is al heel sterk aanwezig om te verhuizen).

Nen selfie-hattrick als het ware! 😉

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.