Ventilatie installatie

Den bouw, Ruwbouw

De ventilatie hebben we ondertussen ook zelf geplaatst. We kozen voor de HEALTHBOX van Renson die we kochten bij SACK. Met behulp van de handleiding hebben we zelf de box en de buizen opgehangen. Op zich geen al te moeilijke zaak. Enkel de installatie en inwerkingstelling (afregelen en dergelijke) moet door een ervaringsdeskundige gebeuren. Maar dat is pas voor later, anders zit de Healthbox binnen een paar weken al vol met stof. Geen goed idee dus.

We kozen trouwens voor ventilatietype C+ in combinatie met de Invisivent verluchtingsprofielen op onze ramen. Goede, natuurlijke aanvoer van buitenlucht en gecontroleerder afvoer van de binnenlucht. Meer hoeft het voor ons niet te zijn (geen fan van potdicht D systeem).

2 thoughts on “Ventilatie installatie

    1. Simpelweg omdat ik (en eigenlijk ook onze architect…) dit vergeten was! Maar op zich geen probleem omdat we toch met een vals plafond gewerkt hebben beneden 🙂

      Grtz

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.