Garagepoort en gevelbekleding

Afwerking, Den bouw

Iets waar we superhard naar uitkeken was de afwerking van onze garagepoort en de bijhorende gevelbekleding. Ons oog was gevallen op de PUMA LINE STL van L-Door. Niet de meest goedkoopste oplossing maar wel de meest in het oog springende.

Bij de Puma Line wordt de sectionaalpoort volledig geïntegreerd in de gevelbekleding dat bestaat uit horizontale lamellen (van Renson). Het valt amper op dat er nu in onze gevel eigenlijk een poort zit. Op een paar dagen tijd kreeg het uitzicht van ons gevel dus een upgrade van jewelste! We vonden onze gevel al prachtig met de mooie gevelsteen maar nu met de gevelbekleding zijn we nog contenter. Het geeft onze woning een extra cachet en dimensie.

Gelukkig kozen we voor deze oplossing (lang getwijfeld als je het kostenplaatje in je achterhoofd houdt…) en niet voor een gewone sectionaalpoort zonder gevelbekleding. We hadden beide opties laten uittekenen door onze architect en toen was het eigenlijk al duidelijk dat we niet voor de gewone poort in de gevel waren. We zijn dan een paar referenties gaan bekijken en toen stond het vast. Puma Line ging het worden (en is het dus geworden) ­čÖé

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.