Vloerverwarming

Den bouw, Ruwbouw

Nu de pur ligt (zowel beneden als boven) konden de mannen van Geoservices passeren voor het leggen van de vloerverwarming. In het begin van ons bouwavontuur hebben we nog overwogen om de vloerverwarming zelf te plaatsen maar al bij al hebben we er goed aan gedaan om dit te laten doen.

Om te beginnen was de prijs voor het plaatsen van de vloerverwarming niet gigantisch duur (32 euro per vierkante meter) en anderzijds moet je toch wel wat kennis van zaken hebben. Zeker na het bekijken van de legplannetjes had ik een klein “oef” gevoel. Daar hadden we nooit aan uit geraakt 😉 Als het dan ook nog eens door professionals geplaatst wordt dan kan je er toch vanuit gaan dat het te goei gedaan is. En van Geoservices momenteel niets dan lof. Die mannen zijn gespecialiseerd in geothermische warmtepompen of aardwarmtepompen (boring van 100m diep in de grond, hierover volgt later nog wel een artikeltje) en bieden de vloerverwarming mee aan in hun totaalpakket. Alles bij 1 aannemer dus.

We hebben zowel beneden als boven vloerverwarming. Ook de berging en garage (aka tweede berging) zullen een warme vloer krijgen. Op die manier hebben we nergens in de woning koude plaatsen en is het overal even warm.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.