Pur!

Den bouw, Ruwbouw

Na een weekend lang stofzuigen was alles proper om de PUR te laten komen. We moesten niet enkel de vloer stof- en vetvrij maken, ook de temperatuur moest meer dan 5 graden zijn voor een optimale hechting van de isolatie aan de beton. Hiervoor konden we rekenen op Joris zijn warmtekanon en op de kacheltjes van Kurt & Monique. Many thanks! De temperatuur steeg zo naar 10 graden. Warm genoeg voor de pur dus.

Ivo Van Dooren zorgde net als de hellingschape voor het spuiten van de pur. Stipt om 7u stonden ze aan ons deur. En een paar uurtjes later waren ze al weer weg. Vlot, correct en kwaliteit, dat zijn 3 woorden die Ivo Van Dooren het best omschrijven. Een aanrader voor wie nog een chaper zoekt!

Alles ligt nu dus netjes in de pur zodat we geen leiding of buizen of kabels meer moeten aanschouwen! 🙂 Wel opletten als je over de pur gaat lopen, zeker als je gevoelig bent aan statische elektriciteit. Toen ik met Wendy de pur ging checken, vlogen de vonken er letterlijk vanaf! Het was met andere woorden een “schokkend” werfbezoek. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.