Na de pur en de vloerverwarming volgt de chape!

Afwerking, Den bouw

Op nog geen twee weken tijd heeft er binnen een serieuze make-over plaatsgevonden. Eerst de pur, enkele dagen later de vloerverwarming en nog enkele dagen kwam Ivo Van Dooren terug voor de chapewerken. Wat een firma is me dat! Telkens weer stipt op tijd, de zaakvoerder mee op de werf (meneer Ivo zelf), stevig werktempo maar vooral (en dat is het belangrijkste) onberispelijk uitgevoerd werk. Ge zou bijna beginnen denken dat ik korting heb gekregen in ruil voor reclame op onze blog maar dat is helaas niet waar… Had ik beter moeten onderhandelen 😉

Momenteel zitten we dus met een “eerste” vloer in ons huis en op 17mm na is dit ook de effectieve vloerhoogte. Het overgrote deel van ons huis wordt in parket voorzien terwijl we voor de keuken, berging en garage (ook wel technische ruimte of tweede berging genoemd) gekozen hebben voor een gietvloer. De chape werd op deze plaatsen iets hoger gelegd met scheiding tussen keuken en leefruimte. Ook de vloermatkader in de berging werd voorzien. Alles toont  (en loopt) nu anders en “echter” dan toen we op de betonplaat liepen. Weer een grote stap in ons bouwavontuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.