De ramen!

Afwerking, Den bouw

Waar we tot nu toe het meest op zaten te wachten waren de ramen. Niet dat we letterlijk lang op de ramen hebben moeten wachten want de installatie was qua timing zoals afgesproken. Ook over de installatie en het geleverde werk kunnen we enkel lovend zijn. De mannen van Marcom hebben proper werk geleverd! Ze moeten nu wel nog een paar dingetjes komen doen (zoals buitenhoeken afwerken) dus hopelijk kunnen we positief blijven 😉

Maar de ramen gingen ons huis dus zo goed als afgewerkt maken (aan de buitenkant althans). En of we goed dachten! De combinatie met de gevelsteen vinden we prachtig en de grote raampartijen geven een open gevoel en zorgen voor de gewenste lichtinval. Ook het grote raam vooraan aan onze bureau is geweldig. Net zoals de pivoterende voordeur. En zo kan ik nog wel even blijven verder gaan 🙂 De foto’s spreken (hopelijk) voor zich.

Aan de deur van de berging hebben we trouwens gekozen voor een fingerprint. We kunnen dus onze sleutel een keertje vergeten, binnen geraken zullen we altijd kunnen. Zolang we onze vingers niet verliezen 😉

Nu is het enkel nog wachten op de garagepoort en de bijhorende gevelbekleding. Daar kijken we eigenlijk stiekem ook superhard naar uit 🙂

4 thoughts on “De ramen!

 1. Dag Nick & Wendy,

  Wij zijn Wietske & Wim en zijn aan het verbouwen in Mechelen. Momenteel zitten we in de fase van de bouwaanvraag, waarvoor we moeten aangeven hoe onze voordeur er zal uitzien. Daarvoor heeft onze architect een voorstel gedaan voor een pivoterende voordeur van 123cm op 250cm.
  Onze eerste reactie was dat dit een méga-deur zou zijn 🙂

  Nu, blijkbaar wordt het nog gedaan, en jullie zijn daar het levende bewijs van! 😉
  Daarom deze vragen die we graag hadden gesteld:
  * Zijn jullie tevreden met de pivoterende voordeur?
  * Zijn er eventuele nadelen?
  * Had deze ong. dezelfde afmetingen als de onze zou hebben?
  * Waren jullie tevreden van Marcom, de leverancier ervan? 🙂

  Mooi huis trouwens dat jullie hebben!

  Alvast bedankt en vriendelijke groeten!
  Wietske & Wim

  1. Hi Wietske & Wim,

   dat wordt inderdaad nog gedaan, zo’n pivoterende voordeur 🙂 Ik zal de antwoorden op jullie vragen even op mail zetten.

   Bedankt trouwens voor het compliment! Dat doet er ons aan herinneren dat we driiiiiiiiiiiiiingend nog eens een update moeten plaatsen.

   Grtz,
   Nick & Wendy

 2. Hallo Nick en Wendy,

  een vraagje over jullie geveldragers. Zijn deze mat zwart 9005, of hebben jullie hierbij ook gekozen voor een structuurlak aan te brengen op jullie geveldragers zoals bij de ramen waarschijnlijk?

  Met vriendelijke groeten,
  Hanne en Thomas

  1. Hi,

   klopt, we hebben deze ook met dezelfde structuurlak laten afwerken. Op die manier zijn ze idd hetzelfde als de afwerking van de ramen.

   Grtz,
   Nick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.