De ramen!

Afwerking, Den bouw

Waar we tot nu toe het meest op zaten te wachten waren de ramen. Niet dat we letterlijk lang op de ramen hebben moeten wachten want de installatie was qua timing zoals afgesproken. Ook over de installatie en het geleverde werk kunnen we enkel lovend zijn. De mannen van Marcom hebben proper werk geleverd! Ze moeten nu wel nog een paar dingetjes komen doen (zoals buitenhoeken afwerken) dus hopelijk kunnen we positief blijven 😉

Maar de ramen gingen ons huis dus zo goed als afgewerkt maken (aan de buitenkant althans). En of we goed dachten! De combinatie met de gevelsteen vinden we prachtig en de grote raampartijen geven een open gevoel en zorgen voor de gewenste lichtinval. Ook het grote raam vooraan aan onze bureau is geweldig. Net zoals de pivoterende voordeur. En zo kan ik nog wel even blijven verder gaan 🙂 De foto’s spreken (hopelijk) voor zich.

Aan de deur van de berging hebben we trouwens gekozen voor een fingerprint. We kunnen dus onze sleutel een keertje vergeten, binnen geraken zullen we altijd kunnen. Zolang we onze vingers niet verliezen 😉

Nu is het enkel nog wachten op de garagepoort en de bijhorende gevelbekleding. Daar kijken we eigenlijk stiekem ook superhard naar uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.