Afwerking dak

Afwerking, Den bouw

Het is even geleden dat we nog een update hebben gegeven van onze bouw maar dat wilt niet zeggen dat er ondertussen niets gebeurd is. Integendeel! 🙂

Laten we nog even teruggaan naar vorig jaar… We waren een weekendje in Keulen aan het genieten van de vele Kerstmarkten toen Wizzewiz stuurde dat er iemand op ons dak zat. Gelukkig was het Christophe De Groote himself. Oef 😉 De dakranden en ingebouwde regenpijpen werden netjes geplaatst en aangesloten op onze voorlopige afvoerbuizen. Zowel dakrand als regenpijpen zijn gelakt in dezelfde kleur als het (nog te plaatsen) schrijnwerk. Toen we terugkwamen waren we dan ook supercontent met het resultaat. Na de gevelsteen was de dakrand + regenpijpen de tweede “echte” afwerking en het gaf meteen een knap resultaat. We konden niet wachten op de rest van de afwerking!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.