Gevelsteen klaar!

Den bouw, Ruwbouw

Finally kunnen we zeggen dat onze gevelsteen er volledig tegenstaat! Whoop whoop! 🙂 Een kleine 13.000 stenen vormen nu het exterieur van onze woning en we zijn er meer dan verliefd op. Zoals eerder aangegeven overstijgt het resultaat onze verwachtingen. De kleurschakeringen, het mooie wildverband,… we kunnen niet stoppen met er naar te kijken als we op de werf zijn. 🙂

Nu kijken we reikhalzend uit naar de plaatsing van de ramen en deuren door Marcom. Hopelijk kunnen ze dit jaar nog alles geplaatst krijgen zodat we dicht zitten tegen de winter. Ook de gevelbekleding rond de garagepoort zou dan moeten geplaatst zijn. In tussentijd houden we ons bezig met de riolering, elektriciteit en sanitaire leidingen.

We keep you posted!

Ter info: we hebben nog 18 zakken Seifert lijmmortel over. Als je interesse hebt dan kan je ons altijd contacteren via mail info@nickenwendybouwen.be of op 2de hands => https://goo.gl/51dpNY. We hebben deze zakken gekocht aan 15,88 Euro per stuk, nu verkopen we ze aan 10 Euro. Van een koopje gesproken 😉

2 thoughts on “Gevelsteen klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.