Gevelsteen klaar!

Den bouw, Ruwbouw

Finally kunnen we zeggen dat onze gevelsteen er volledig tegenstaat! Whoop whoop! 🙂 Een kleine 13.000 stenen vormen nu het exterieur van onze woning en we zijn er meer dan verliefd op. Zoals eerder aangegeven overstijgt het resultaat onze verwachtingen. De kleurschakeringen, het mooie wildverband,… we kunnen niet stoppen met er naar te kijken als we op de werf zijn. 🙂

Nu kijken we reikhalzend uit naar de plaatsing van de ramen en deuren door Marcom. Hopelijk kunnen ze dit jaar nog alles geplaatst krijgen zodat we dicht zitten tegen de winter. Ook de gevelbekleding rond de garagepoort zou dan moeten geplaatst zijn. In tussentijd houden we ons bezig met de riolering, elektriciteit en sanitaire leidingen.

We keep you posted!

4 thoughts on “Gevelsteen klaar!

  1. Hallo,

    Graag zouden we weten wat de naam is van de gevelsteen die jullie gebruikt hebben in jullie bouw?

    Mvg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.