Echt bouwverlof!

Overige

Aangezien we niet meteen verder konden met de ruwbouw (zie onze vorige blogpost: Eerste verdieping, check) en aangezien de de fysieke inspanningen van de afgelopen weken/maanden begonnen doorwegen, leek het ons een goed idee om aan “echt bouwverof” te doen.

En dat houdt in: relaxen & chillen onder de zon met een cocktail in de hand. 😉 Wendy heeft wel even moet aandringen maar eigenlijk was ik snel overtuigd (de vermoeidheid begon te wegen…). Met als gevolg dat we afgelopen zondag op het vliegtuig zijn gestapt richting Mallorca! Een all-in last minute van 5 dagen in een 4 sterren hotel, meer moet dat niet zijn. En we konden deze zeker niet laten liggen want we gingen beide voor de prijs van 1 persoon! Ook mooi meegenomen dus 😉

Hiermee ronden we af want we moeten nog enkele pina colada’s gaan drinken! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.