Eerste verdieping, check!

Den bouw, Ruwbouw

De voorbije dagen waren de eerste dagen van mijn eigen bouwverlof (EcoWell sluit af en toe ook eens de deuren :-)) en deze hebben we nuttig besteed aan het afwerken van de ruwbouw van de eerste verdieping. Alle muren (binnen en buitenmuren) zijn nu opgelijmd op hoogte en alle bekistingen boven de ramen zijn gegoten.

Jammer genoeg zijn de mannen van de predallen ook in bouwverlof of we konden deze al laten komen. Deze staan op de planning voor de eerste week na het bouwverlof (eerste week augustus). En dan kunnen we zeggen dat we een “dak” boven ons hoofd hebben 😉 Nog geen echt dak want na de predallen + betonopstorting komt er nog een hellingschape op waarna de dakwerker kan komen voor de isolatie + EPDM.

Het laatste van de ruwbouw is dan de isolatie van de buitenmuren en het metsen van de gevelsteen. De isolatie is afgelopen week geleverd terwijl de gevelstenen eind augustus op de werf zullen staan. De komende weken zal ons witte huis eerst paars kleuren om uiteindelijk koraalrood te worden. We kunnen al niet wachten op het eindresultaat!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.