Gevelsteen kiezen… poging VIER

Den bouw, Ruwbouw

Zoals in een eerdere post geschreven, is het kiezen van een gevelsteen geen makkie. En dat is in ons geval een understatement… 😉 Onze laatste afspraak met Karel (architect) had immers als direct gevolg dat we de Linea7 7021 lieten vallen voor de Linea 3016. Van de ene Linea naar de andere dus.

Qua vormgeving zo goed als hetzelfde maar qua kleur switchen we van diepzwart naar rood/roodbruin. Deze façadesteen past perfect bij onze zwarte ramen maar zal vooral perfect accorderen met de afwerking van en rondom onze garagepoort. Wat dit precies gaat worden volgt later nog maar dit ligt wel al vast. Al weet je met ons nooit natuurlijk 😉

Nadat Karel ons deze steen liet zien, zijn we diezelfde avond nog enkele huizen gaan bekijken. En toen waren we zeker, deze steen wordt het! Alle huizen (vijftal gezien) waren prachtig en dan vooral diegene met zwart schrijnwerk. Deze keer kunnen we trouwens niet meer veranderen want ze zijn besteld en worden al eind augustus geleverd. We keep you posted!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.