Predalletje leggen, niemand zeggen! :-)

Den bouw, Ruwbouw

Nadat we enkele verlengde weekends hebben kunnen doorwerken was het gelijkvloers opgebouwd. Alle muren staan op hoogte en de bekistingen boven de ramen en garagepoort zijn gemaakt en opgevuld. Het opvullen van de “koefrages” is werkelijk emmertje per emmertje beton naar boven steken op de stelling en dan in de bekisting kappen. Intensief werkje, zeker de bekisting boven de garagepoort. 5 betonmolens afgedraaid om dat pareltje te maken. Met stip op 1 in de verkiezing “koefrage van het jaar” 😉 Many thanks aan den broeremans die een paar uur na het bal van de burgemeester een handje kwam toesteken!

Alles was dus klaar voor de predallen te laten komen. Stijn onze aannemer had voor de nodige ondersteuning gezorgd. Hierdoor zitten we met ons eigen doolhof beneden 🙂 De predallen werden vervolgens vakkundig door De Smet Beton op de juiste plaats gelegd. WizzeWiz op de camion om de predallen aan de kraan vast te maken, de chauffeur aan de kraan en ikzelf met Stijn de platen op hun plaats deponeren. Ongelogelijk hoe snel deze op hun plaats lagen! Op een kleine twee uur tijd was de man met zijn camion alweer weg. En zitten wij met ons gelijkvloers droog. Weer een stap verder! 🙂

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.