En we zijn begonnen!

Den bouw, Ruwbouw

Eindelijk! We zijn er aan begonnen! 🙂 Na al het nodige (termijn bouwvergunning) en onnodige (nieuw openbaar onderzoek voor onze bouwaanvraag terwijl dit niet nodig was…) wachten, konden we eindelijk starten met de werken.

Eerst werd de bouw uitgezet met behulp van de landmeter. We kregen meteen een duidelijker beeld van de grootte van onze woning. We hadden dit vorig jaar ook al eens zelf afgestapt maar nu alles tot op de millimeter juist stond, konden we pas zien hoe groot ons huis er zal gaan uitzien. We gaan geen plaats te kort komen 😉

Daarna werden de nodige graafwerken gedaan ter voorbereiding van de funderingen en betonplaat. De plateau van ons toekomstig tuinhuis is meteen gegoten. Met dank aan Sandra & Steven voor het voorlopige tuinhuis dat wij van hen gekregen hebben. Het doet al meteen goed dienst! De plaat van ons huis zelf komen ze volgende week gieten. Alles ligt klaar voor de beton. En nadien kan het metselwerk beginnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.