Pookie’s place in 3D

Den bouw, Ruwbouw

Hierbij al een sneakĀ preview van hoe ons stekje er zal gaan uitzien. šŸ˜‰

De ramen en deuren waren snel gekozen (aluminium van Reynaers) maar over de gevelsteen hebben we lang getwijfeld. Dat het een donkere ging worden, dat stond wel al van in het begin vast. Er zijn al verschillende stenen gepasseerd enĀ momenteel staat de deĀ Linea7 7021 van Vande Moortel Ā op nummer 1. Hopelijk blijft hij daar ook staan want uit het aanbod gevelsteen dĆ© mooiste kiezen is niet makkelijk.

Zowizo moet je de stenen op een huis zien. Dan pas kan je echt zeggenĀ of hij mee- of tegenvalt. Op een foto of op een staal krijg je al een idee maar in het echt zie je pas hoe de steen er uitziet. Ook de verwerking (gevoegd of gelijmd) en het type woning (plat dak of zadeldak) bepalen of je de steen mooi vindt of niet. Gelukkig geven de producenten genoeg referentie-adressen mee waar je kunt gaan kijken. Best op voorhand wel even vragen of de huizen effectief al gebouwd zijn. Zo stonden we op een zondag voor een (nog) niet bestaand huis naar een onzichtbare gevelsteen te kijken… šŸ˜€

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.